• Καλωσήρθατε στην Kyros Law Offices

  Καλωσήρθατε στην Kyros Law Offices

  Πολυετής εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση.
 • Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

  Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

  Οι άνθρωποί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία, ακαδημαϊκή γνώση και πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση.
 • Γιατί εμάς;

  Γιατί εμάς;

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας με δημιουργικές συμβουλές και επιζητούμε λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις που να ανταποκρίνονται σ’αυτές.

Καλωσήρθατε.

Το γραφείο μας, «ΚΥROS LAW OFFICES», παρέχει εξειδικευμένες και πρωτοποριακές νομικές συμβουλές και υπηρεσίες με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, ενθουσιασμό και ευρηματικότητα.

Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της καταπολέμησης των παραβατικών συμπεριφορών των τραπεζών αλλά και της διαφθοράς στον τομέα της πώλησης αγαθών και υπηρεσιών που νοθεύει τον υγιή ανταγωνισμό και δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά σε βάρος των καταναλωτών, των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Εμπειρία

Οι δικηγόροι μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και ακαδημαική γνώση και πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση σε ζητήματα χρηματοοικονομικού & τραπεζικού δικαίου, κεφαλαιαγοράς, εμπορικού, εταιρικού και διοικητικού δικαίου.

Εξειδίκευση

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβου-λευτικές υπηρεσίες σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές, Έλληνες και ξένους, σε ότι αφορά τις Κεφαλαιαγορές, Χρηματαγορές, και την Ακίνητη Περιουσία.

Συνεργασίες

Έχοντας συνεργασία και ανταπόκριση με μεγάλου και διεθνούς κύρους δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού, έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με πολυεπίπεδες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Ομαδικές αγωγές

Μάθετε σχετικά και δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στις ομαδικές αγωγές μας.

περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 2103633104

info@kyroslawoffices.gr

Διεύθυνση

27 Omirou st
Ομήρου 27
Athens, Greece
Αθήνα
10672
10672