Οι άνθρωποί μας

Το γραφείο μας, «ΚΥROS LAW OFFICES», παρέχει εξειδικευμένες και πρωτοποριακές  νομικές συμβουλές και υπηρεσίες με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, ενθουσιασμό και ευρηματικότητα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας με δημιουργικές συμβουλές και επιζητούμε λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις που να ανταποκρίνονται σ’ αυτές.

Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της καταπολέμησης των παραβατικών συμπεριφορών των τραπεζών αλλά και της διαφθοράς στον τομέα της πώλησης αγαθών και υπηρεσιών που νοθεύει τον υγιή ανταγωνισμό και δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά σε βάρος των καταναλωτών, των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Οι δικηγόροι μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία, ακαδημαική γνώση και πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση σε ζητήματα χρηματοοικονομικού & τραπεζικού δικαίου, κεφαλαιαγοράς, εμπορικού, εταιρικού και διοικητικού δικαίου.

Έχοντας συνεργασία και ανταπόκριση με μεγάλου και διεθνούς κύρους δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού, έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με πολυεπίπεδες και ολοκληρωμένες λύσεις και να ανταποκριθούμε σε υψηλού επιπέδου διεθνείς επαφές και διαπραγματεύσεις για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επενδυτές, Έλληνες και ξένους, που έχουν ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων, επιχειρήσεων και κινητών αξιών.

Εταίρος-Διαχειριστής

Δικηγόρος με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στον χώρο της κεφαλαιαγοράς και της οικονομίας. Στην μακρά συμβουλευτική του εμπειρία στον χώρο των επενδύσεων και στην Διαχείριση Χαρτοφυλακίων Θεσμικών Επενδυτών (υπό διαχείριση χαρτοφυλάκια άνω του 1 δις.ευρώ), έχει αποκτήσει πολλαπλές και πολυεπίπεδες γνώσεις, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Τραπεζική Επιστήμη, στην Εκτίμηση Ακίνητης Περιουσίας, πολλαπλές πιστοποιήσεις κατόπιν εξετάσεων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κλπ.

Εταίρος-Διαχειριστής

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μαχόμενη, με πολυετή δικαστηριακή και συμβουλευτική εμπειρία στο δίκαιο εταιρικής διακυβέρνησης, προστασία επενδυτών και μετοχών, συμβατικό δίκαιο, αναγκαστική εκτέλεση, διοικητικό.

Ασκούμενος Δικηγόρος

Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών το 2016. Έχει ολοκληρώσει ένα εξάμηνο σπουδών στο Westfälische Wilhelms-Universität στο Münster της Γερμανίας κατά την διάρκεια του Erasmus Students’ Exchange Programme και διαθέτει πιστοποιητικό Αγγλικής Νομικής Ορολογίας από το Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ, καθώς και βεβαίωση e-learning του Université de Louvain του Βελγίου για παρακολούθηση μαθημάτων περί Διεθνούς Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αφότου ολοκλήρωσε 4 μήνες πρακτικής άσκησης στο Υπουργείο Εξωτερικών, πλέον απασχολείται ως ασκούμενος δικηγόρος, έχοντας ασχοληθεί με υποθέσεις Εργατικού Δικαίου και Δικαίου Κεφαλαιαγοράς. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Νομικός Σύμβουλος

Φιλόλογος-Δικηγόρος

Εχει διατελέσει Πρωθυπουργικός Σύμβουλος και Νομικός Σύμβουλος σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, και στα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού. Μέλος της δικαστικής επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Νομικός Σύμβουλος του Ευρωπαικού Πολιτιστικού Κέντρου,  εξειδικευμένος στο Διοικητικό Δίκαιο και έχει συγγράψει Εγχειρίδια Δικαίου σε διάφορους Τομείς (Εργατικό, Αστικό, Διοικητικό, κλπ)

Χρηματιστηριακός Αναλυτής

Οικονομολόγος με ειδίκευση στα χρηματοικονομικά, πιστοποιημένος διαχειριστής χαρτοφυλακίου και αναλυτής εργάζεται εδώ και χρόνια στον τραπεζικό και χρηματιστηριακό χώρο.

Διευθύνων Σύμβουλος Θαλής ΑΕΕΔ (Thales Advisory)

Διεύθυνση Διοίκησης

Διεύθυνση Γραμματείας & Διοικητικής Υποστήριξης   Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, κάτοχος υποτροφίας από το ΙΚΥ. - Κάτοχος Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα και   ECDL - Με σημαντική εργασιακή εμπειρία σε ανάλογες θέσεις